Vinrejser

I samarbejde med en stor rejsearrangør skræddersyer jeg en vinrejse, som passer til Jeres behov.


Når man som turist besøger Bulgarien, er det svært at komme uden om det gamle magtcentrum i byen Veliko Turnovo, hvor den imponerende kongeborg breder sig midt i byen.


Rila klosteret, ligger godt gemt mellem de store bjerge i Rila og er det største græsk ortodokse kloster på Balkan.


Nyd en dejlig strøgtur i Sofia hvor butikkerne har masser af gode tilbud. Gå på opdagelse i centrum, hvor der findes den ene spændende attraktion efter den anden. Blandt andet den imponerende  Alexander Nevski katedral, er et besøg værd.


For aktion-filmentusiaster vil det være af stor interesse, at besøge Europas største filmstudie. Det ene øjeblik går man rundt i Romerriget, derefter går man i Londons gader eller opholder sig i en baggård i New York. Mange film er optaget her, på det 82 hektarer store område. Blot for at nævne nogle få af dem: London has fallen, Rambo 6, Expendebles 1,2,3 og 4, Conan og mange flere.


En tur forbi, flere af de store vingårde hvor vi sidder langs et fint dækket bord med hvid dug på bordet og vin i krystalglassene. Vi er omgivet af store vintønder og hvor vi skal smage på de forskellige gode vine.


Men lad mig høre, hvad I har lyst til at opleve.

Der er lidt af det hele I Bulgarien. Spændende og flot arkitektur, lange strøgture. Enestående natur. Imponerende rundtur i filmbyen NU Boyana